Waar let u op bij het zoeken naar een online drukker?

Als u op het internet gaat zoeken naar een drukker dan verschijnen er na een eerste zoekopdracht tientallen, zo niet honderden drukkerijen. Hoe kunt u als klant door de bomen het bos nog zien? Waar moet u rekening mee houden en wat zijn de valkuilen?

Veel van de drukkers die u vindt op internet zijn prijsvechters. Extreem goedkoop drukwerk, makkelijk te bestellen. Maar wat bestelt u nou daadwerkelijk? Voor het ontvangen van een drukproef moet u meestal bijbetalen, een kleine aanpassing aan uw bestand brengt gelijk kosten met zich mee. Heeft u vragen over uw bestelling, moet u soms een 0900 nummer bellen. Hierdoor komen er elke keer weer extra kosten bij en het drukwerk wat op het eerste gezicht zo goedkoop leek valt dus veel duurder uit dan waar u op had gerekend.

Wij weten bij VirtualPrinter.nl heel goed dat wij niet altijd op het eerste gezicht de goedkoopste lijken. Maar bij VirtualPrinter.nl betaalt u een vaste scherpe prijs voor drukwerk. U krijgt drukwerk van een zeer hoge kwaliteit en de prijs is inclusief alle diensten zoals bestandscontrole, verzending binnen de Benelux en persoonlijke service. U ontvangt altijd een PDF bestand als drukproef zodat u weet wat u krijgt. Heeft u meerdere drukproeven nodig of vragen over uw drukwerk? Wij lossen dit zonder extra kosten voor u op. U krijgt vooraf een goede prijs en u weet waar u aan toe bent. Uw drukwerk wordt altijd op tijd geleverd.

Uw mening telt

Graag horen wij wat uw ervaringen zijn met online drukkers? Wat is voor u van belang bij het bestellen van drukwerk? Om u te belonen voor uw inspanning en moeite maakt u kans op 100 visitekaartjes als u een reactie geeft op dit artikel. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en zien uw reactie graag tegemoet......