Tijd voor kalenders

Bij VirtualPrinter drukken wij het hele jaar door drukwerk voor een grote verscheidenheid aan klanten. In veel gevallen gaat het om promotioneel en zakelijk drukwerk. Bij VirtualPrinter drukken wij ook speciale producten zoals bureaukalenders of wijnflesverpakkingen. [[Lees meer (alleen tbv blog)]]

Kalenders drukken VirtualPrinter

Voor de kalenders drukken wij ook een standaard kalender die wij het hele jaar kunnen leveren, maar tegen het eind van het jaar hebben wij ook altijd bureaukalenders. Dit zijn grotere bureaukalenders die zijn voorzien van een metalen wire-o binding en staan mooi op een bureau. Deze bureaukalenders drukken wij in een grote productieronde. Doordat wij eerst alle orders verzamelen en in een grote productieronde gaan drukken profiteert u van een scherpe prijs. Begin december heeft u de bureaukalenders in uw bezit en kunt u de bureaukalenders uitdelen aan relaties, want daarvoor zijn de bureaukalenders erg geschikt.

Bureaukalender-2014

Bureaukalenders bestellen zonder drukbestand

U hoeft geen drukbestand aan te leveren voor de bureaukalenders. Het enige wat wij van u vragen is uw logo en 12 foto's. Wij maken de bureaukalenders voor u op en dat zit bij de prijs inbegrepen. U heeft dus geen extra kosten voor een vormgever, alleen de prijs die u ziet in het bestelmenu. Voor een scherpe prijs heeft u dus een mooi en origineel relatiegeschenk waarmee u het gehele jaar onder de aandacht bent van relaties.

Een reactie achterlaten