Stickers in the spotlight

Stickers ook wel zelfklevend genoemd is een product dat wij veelvuldig drukken. Voor duizenden klanten drukken wij jaarlijks stickers in allerlei soorten en maten. Veel stickers worden gebruikt om een product extra aandacht te geven, maar ook voor hele andere toepassingen worden onze stickers gebruikt.

Papiersoort voor stickers

Stickers drukken wij op zogenaamd stickerpapier, dat is 80 grams papier. Aan de ene zijde is het papier zelfklevend en aan de andere zijde wordt het papier met uw ontwerp bedrukt. Om de zelfklevendheid van het papier te behouden heeft het papier een derde laag die als beschermlaag dient, de beschermlaag wordt voor het gebruik van de sticker verwijderd. De stickers kunnen worden voorzien van UV-lak voor extra glans, maar u kunt er ook voor kiezen uw stickers zonder UV-lak te laten drukken. Stickers voorzien van UV-lak zijn slijtvaster.

Stickers laten drukken in verschillende formaten

Stickers kunnen wij in verschillende formaten voor u drukken en alle stickers drukken wij met uw eigen ontwerp. U heeft dus helemaal zelf de vrije hand in het ontwerp voor de stickers. Op onze stickerpagina kunt u in het dropdown menu zien welke formaten stickers u kunt kiezen. Staat het gewenste formaat of de juiste oplage er niet bij dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U ontvangt dan een prijs voor het drukken van uw stickers.

Stickers laten drukken bij VirtualPrinter

Bestandsspecificaties voor uw stickers

Om stickers van goede kwaliteit te kunnen drukken is het belangrijk dat uw bestand aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moet uw bestand een resolutie hebben van 300 dpi en moet er rondom uw ontwerp 2mm afloop zitten voor het snijden en moeten de kleurinstellingen voor Photoshop, Indesign en Illustrator op CMYK staan. Wilt u stickers bestellen in één van de standaard A-formaten dan kunt u op onze template pagina een standaard template downloaden voor Indesign, Illustrator of Photoshop. Onze templates zijn al voorbewerkt. De kleurinstellingen staan al op CMYK en er is al rekening gehouden met 2mm aflopend rondom de template. Maakt u gebruik van onze templates dan kunt u gelijk beginnen met het opmaken van uw drukbestand voor uw stickers.

Een reactie achterlaten