Opvallende visitekaartjes laten drukken

U wilt visitekaartjes die opvallen, visitekaartjes die origineel en onderscheidend zijn! Een goed en origineel visitekaartje is belangrijk voor u als ondernemer. Visitekaartjes zijn er in verschillende soorten en maten. Uw logo en ontwerp is een belangrijk onderdeel van uw visitekaartje, maar er is nog meer. Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten visitekaartjes en deze kunnen ook nog gevouwen worden indien u dat wenst of een aparte vorm krijgen.

Visitekaartjes voorzien van QR code

Visitekaartje met QR codeUw visitekaartjes voorzien van een QR code maakt het mogelijk voor de ontvanger om de code in te scannen met de smartphone en kan zo gelijk worden doorgelinkt naar uw website of informatie krijgen die u middels de QR code wilt communiceren. Het plaatsen van een QR code maakt uw visitekaartje veel interactiever waardoor het voor de ontvanger veel origineler over komt.

Lenticulair visitekaartjes met een 3D effect

Heeft u een creatief beroep of wilt u opvallende visitekaartjes laten maken, kies dan voor lenticulair visitekaartjes. Lenticulair kaartjes zijn voorzien van een lens waardoor er beweging komt in de afbeelding bij het bewegen van de kaartjes. Hierdoor krijgen uw visitekaartjes een echt WOW effect en zijn ze opvallend en onderscheidend. Wilt u informatie voor het opmaken van lenticulair drukbestanden? Wij leggen het u graag uit op de pagina lenticulair kaarten aanleveren. U kunt ook nog kiezen voor visitekaartjes met metallic lak, ook deze visitekaartjes hebben een waanzinnge uitstraling.

Lenticulair visitekaartje         Metallic visitekaartje

Druktechnieken

Visitekaartjes kunnen offset gedrukt worden. Vooral voor grote oplagen visitekaartjes is dit voordeliger voor u. Kleine oplagen visitekaartjes printen wij digitaal. Voor de kwaliteit van uw visitekaartjes heeft dit geen nadelig effect. Zowel offset gedrukte visitekaartjes als digitaal geprinte visitekaartjes zijn van zeer hoge kwaliteit.

Heeft u zelf nog tips of aanvullingen voor originele visitekaartjes? Laat een reactie achter.....
Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.