Het belang van ingeprint drukwerk

Misschien verstuurt u wel eens ansichtkaarten of uitnodigingen en wilt u deze graag persoonlijk maken maar weet u niet direct hoe. Uw ansichtkaarten kunt u laten inprinten na het drukken. Uw ansichtkaarten worden dan voorzien van naw gegevens (naam, adres en woonplaats) en eventueel een aanhef. Uw ansichtkaart wordt zo veel persoonlijker dan wanneer deze alleen is voorzien van een adres.[[Lees meer (alleen tbv blog)]]

Hoe gaat inprinten in zijn werk?

Het inprinten van ansichtkaarten gebeurd digitaal. De reden om ansichtkaarten digitaal in te printen is dat elke kaart een andere naam en adres krijgt. Met offset drukken is het niet mogelijk om elke kaart een andere naam en adres te geven. Voor de kwaliteit van uw kaart maakt dit niet uit. Uw ansichtkaart wordt eerst digitaal of offset gedrukt en vervolgens worden de naam en adresgegevens digitaal geprint op de kaart op de daarvoor gereserveerde ruimte.

Digitaal inprinten van drukwerk

Ruimte reserveren in uw ontwerp

Om uw ansichtkaarten digitaal in te kunnen printen moet u in uw ontwerp een ruimte vrijhouden waar uw naw gegevens kunnen worden geprint. Het adressenbestand met uw adressen voor het inprinten stuurt u met uw drukbestand mee. Indien u dat wenst bieden wij uw ansichtkaarten gelijk aan bij PostNL of Sandd voor verzending. Uw kaarten worden dan gelijk naar uw klanten gestuurd.

Inprinten voor meerdere producten geschikt

Het gepersonaliseerd inprinten van uw drukwerk kunnen wij voor meerdere producten toepassen. Gepersonaliseerd inprinten kan ook voor brochures, flyers, en folders. Zo kunt u gepersonaliseerde brochures of folders naar uw klanten versturen.