Extra bezoekers naar uw website of webshop met een ansichtkaart

Hoe trekt u meer bezoekers naar uw website of webshop? Voor veel ondernemers en webwinkeliers een belangrijke vraag. Waarschijnlijk werkt u al met tools als Google Adwords, affiliate marketing, social media, emailmarketing en meer. Het blijft lastig op te vallen in het oerwoud aan websites en de kosten voor promotie zijn vaak erg hoog.

Er is daarom een makkelijkere manier om bezoekers naar uw website te trekken. Namelijk door middel van een ansichtkaart. Ja u hoort het goed een ansichtkaart. U kunt uw boodschap of actie op de ansichtkaart vermelden. Op de achterkant heeft u ruimte voor tekst en de mogelijkheid om de ansichtkaart te personaliseren. Voorzie de ansichtkaart met een duidelijke call to action, een unieke code en een makkelijk te onthouden korte link naar uw website en versturen maar! Door het toepassen van een unieke code bent u in staat om het effect van uw campagne te meten en weet u wat uw campagne heeft opgeleverd. Zo simpel kan het genereren van website bezoekers zijn.

Groot voordeel van het versturen van een ansichtkaart is dat uw klanten en potentiele klanten een fysieke kaart in handen krijgen, uw kaart trekt zo de aandacht. In tegenstelling tot het werken met emailmarketing of advertenties op internet wordt uw kaart minder snel vergeten wat de kans op succes vergroot. Naast de online mogelijkheden heeft u er een extra mogelijkheid bij om uw klanten via meerdere kanalen te bereiken.

Heeft u al ervaring met het versturen van ansichtkaarten en direct mailings om zo meer bezoekers naar uw website te genereren? Of maakt u op een andere originele manier gebruik van ansichtkaarten voor de marketing van uw bedrijf? Laat het ons weten! Wij zijn zeer benieuwd naar uw reacties........