Deurhangers drukken voor uw hotel of ludieke actie

Deurhangers U kent ze wel van die mooie deurhangers in een hotel met bijvoorbeeld de tekst 'niet storen' erop. Op jaarbasis drukken wij nog vaak deurhangers voor hotels, maar ook voor andere bedrijven zijn onze deurhangers interessant.

U zult wel denken: Wat kan ik nou met een deurhanger en waarvoor kan ik ze gebruiken? Hieronder zal duidelijk worden dat ze voor zeer veel doeleinden geschikt zijn.

 

De toepassingsvormen

  • Voor het promoten van uw bedrijf in de regio
  • Door schilders worden deurhangers gebruikt om te melden dat de verf nog nat is
  • Uitermate geschikt voor het promoten van een evenement

Een ludieke actie met onze deurhangers

Een evenementenbureau heeft bij ons deurhangers laten drukken om een evenement te promoten. Het ging om een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in strandevenementen en strandactiviteiten. De deurhangers zijn aan alle deuren op verschillende vakantieparken in dorpen in de directe omgeving gehangen om zo de aandacht te trekken voor het evenement. En met resultaat!

Waar moet u op letten bij het drukken van deurhangers

Wanneer u besluit om deurhangers in te gaan zetten als bedrijf, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten, zoals:

  • Laat ze drukken op stevig, minimaal 250 grams papier
  • Laat ze voor extra glans en slijtvastheid voorzien van UV-lak
  • Kies voor een goed formaat met een minimale afmeting van 10 x 28,5 cm
  • Zorg voor een origineel en mooi ontwerp om de aandacht te trekken

Tenslotte is het belangrijk om een goed drukklaar bestand aan te leveren voor uw deurhangers. De resolutie van uw bestand moet 300 dpi zijn en uw ontwerp moet rondom 2mm afloop hebben voor de snijranden. Zo voorkomt u dat er bij het stansen van de deurhangers niets van uw ontwerp verloren gaat. Heeft u zelf nog andere ideeën rondom deurhangers? Laat uw reactie achter.......