CD hoesjes drukken

Voor het drukken van CD hoesjes bent u bij Virtual Printer aan het juiste adres. De CD hoesjes of CD covers die wij drukken zijn ook zeer geschikt als DVD hoesjes. Wij drukken CD hoesjes met de hoogste nauwkeurigheid en bewaken continue de kwaliteit tijdens het drukproces waardoor wij CD hoesjes drukken van zeer hoge kwaliteit. Meer dan 15 jaar ervaring met CD hoesjes drukken heeft er voor gezorgd dat DJ's, muzikanten ons als een betrouwbare partner zien voor het drukken van CD hoesjes en deze dan ook massaal bij ons bestellen.

Mogelijkheden voor het drukken van uw CD covers

CD covers en CD hoesjes drukken wij op 300 grams ansichtkaartpapier. U kunt de CD hoes laten drukken met of zonder UV-lak. Laat u uw CD hoes drukken met UV-lak dan krijgen uw CD hoesjes een extra glanslaag en worden ze slijtvaster. Via het onderstaande bestelmenu kunt u gemakkelijk CD hoesjes bestellen en aangeven hoe u uw CD covers gedrukt wilt hebben.

Voor speciale wensen voor het drukken van uw CD hoesjes of CD covers vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Onze helpdesk helpt u graag verder.