GLS parcel
Wij verzorgen het vervoer van uw drukwerk met GLS Standard graag voor u. Bovendien nemen wij de vervoerskosten voor onze rekening als wij het vervoer voor u mogen verzorgen. U bent niet verplicht om uw drukwerk via ons door GLS te laten bezorgen. U bent vrij om uw drukwerk zelf of door een door u geregelde koerier bij ons op te halen.

Track and trace
Ten tijde van verzending ontvangt u van GLS een track-and-trace nummer om uw bestelling te kunnen volgen.

Gratis
Het verzorgen door ons van de verzending van uw drukwerk is een extra service en dit is gratis. Verzendkosten zijn niet verekenbaar met het door u te betalen factuur bedrag.

Ophalen
Indien u niet wilt dat VirtualPrinter via GLS de bezorging regelt, dan bent u vrij zelf een koerier te regelen of het zelf op te komen halen op ons afhaaladres:
VirtualPrinter b.v. (drukkerij Mouthaan)
Burgemeester Keijzerweg 10
3352 AR  Papendrecht

Express
Wilt u een GLS-express levering voor 12:00 uur dan kunt u dat zelf aangeven op het online bestelformulier u kunt dan ook meteen zien welke extra kosten (minimaal 20,- euro) dit met zich meebrengt.

Meerdere afleveradressen
Standaard leveren wij uw drukwerk gratis af op één adres in de Benelux. Wilt u uw order verdelen en bezorgd hebben op meerdere adressen dan is dit mogelijk voor € 20,- euro per extra adres per pakket(en) en € 30,- euro extra per adres voor een pallet. Indien u uw order op verschillende adressen geleverd wilt hebben dan kunt u dat aangeven op het onlinebestelformulier in het vakje "extra informatie".